Színterápia
Fonalakkal a szépségért

 

muti, milyenek!

Szeresd a rokkád! 
Méhviaszos kence
Vannak dolgok, amikből sosincs elég…
Orsók rokkához

megnézem őket

Manos del Uruguay

Egyágú, elképesztően puha és könnyű, lace vastagságú fonal a legfinomabb dél-amerikai merino gyapjú felhasználásával. Ideális, ha csipkekötésre-horgolásra adnánk a fejünket, de mondanom sem kell, hogy szövéshez is ideális. Színei gyönyörűek, erőteljesek, vibrálóak, mint maga Ururguay.

Mint minden Manos del Uruguay fonal, a Marina is motringonként kézzel festett, így két egyformát keresve sem találunk. Kérlek, hogy nagyobb projektek tervezésénél mindig gondolj erre, és ha több motringot használsz, időben kezdd el őket összedolgozni! (Akár két soronként váltakozva is.)

Cowgirlblues

Pihepuha, kisebb gombolyagok, amik a tarka cowgirlblues fonalak tökéletes kiegészítői, de persze magukban is megállják a helyüket. Egyágú, superwash merino gyapjú lace vastagságban, köthetjük, horgolhatjuk, szőhetjük, vagy amit csak szeretnénk. Gyönyörű, vajpuha csipke vagy egy kandallómeleg szövött kendő? Mindenben a partnered lesz.

A cowgirlblues fonalai – így a Single Lace is – kézi festéssel készülnek, ezért bár az azonos színek nagyon hasonlóak, soha nem teljesen egyformák. Kérlek, hogy ezt nagyobb lélegzetvételű munkák tervezésénél vedd figyelembe! A motringok összedolgozását akár már a darab elkezdésekor érdemes megkezdeni, és akár kétszálanként váltakozva használni őket.